A titokzatos csizmaevő szörny – Igaz történetek valódi gyerekekről

-48%
A titokzatos csizmaevő szörny – Igaz történetek valódi gyerekekről

A titokzatos csizmaevő szörny című mesegyűjteményből kiderül: felülmúlhatatlanul kalandos és lélegzetelállítóan izgalmas a gyermekeink élete, akik időnként a leggondosabb szülői figyelem és törődés mellett is bajba keverednek.

2 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 500 Ft
Kezdete: 2022.11.29   A készlet erejéig!
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Egyéb információk
A kötetről írták
Részletek

        Különleges mesekönyv igaz történetekkel valódi gyerekekről: Marciról, Julcsiról, Csabiról, Zsófiról, Bencéről, Norbiról, Napsugárkáról, Áronról, Balázsról, Liliről, Nándiról, Violáról, Lackóról és Vincéről.

        A titokzatos csizmaevő szörny című mesegyűjteményből kiderül: felülmúlhatatlanul kalandos és lélegzetelállítóan izgalmas a gyermekeink élete, akik időnként a leggondosabb szülői figyelem és törődés mellett is bajba keverednek. A Látóhatár Kiadó kötetének lebilincselő történetei meseköntösbe bújtatva dolgozzák fel a nagyon is valóságos kalandokat, rávilágítva, hogy az egymás iránti szeretet és féltés határtalan energiákat képes megmozgatni szülőben és gyerekekben egyaránt. A főhősként megjelenő fiúk és lányok a nehézségeket legyőzve egy életre megtanulják elkerülni a veszélyt.

        A tanulságot is tartalmazó mesékből a gyerekek és a szüleik is okulhatnak. Az igényes, novellisztikus elemekkel átszőtt, de a négy-tizenkét éves korosztály számára tökéletesen befogadható és értelmezhető - írók, újságírók, anyukák, apukák által írt - mesék történéseit Csillag István grafikusművész nagyszerű és szellemes, színes illusztrációi teszik teljessé.

Adatok
Szerzők
Szerkesztette: Halász Csilla, kortárs magyar szerzők meséi, Csillag István illusztrációi
Megjelenés éve
2013
Oldalszám
92
Cikkszám
9786155444005
Egyéb információk

Súlya: 390 gr

Mérete: 17x24 cm

 

Borító: keménytáblás

 

Illusztráció: Csillag István festőművész-grafikus illusztrációi

A kötetről írták

„Egyfajta erkölcsi útmutató is a könyv: próbáld a helytelen dolgokat elkerülni, ne csapd be a szeretteidet, viszont ha mégis bajba kerültél, vagy elkövettél valamit, amit megbántál, akkor támaszkodj az anyukádra, apukádra, mert a szeretet erejével a nehézségeket is könnyebben legyőzhetjük” – olvasható a kötetről a kultura.hu-n.

A könyv szerkesztőjével készült interjút itt olvashatják:

https://kultura.hu/mesebe-bujtatott-igaz/

simplepay_hu_v2